Loader
Kantooroplossing
2431
page-template-default,page,page-id-2431,page-child,parent-pageid-327,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

De transitie van kantoor naar ontmoetingsplaats

Corona en de daaropvolgende intelligente lock-down hebben ondernemers en bedrijven voor de nodige uitdagingen gesteld. In veel gevallen waren bedrijven in staat om zich snel en flexibel aan te passen aan de abrupt veranderende omstandigheden, maar als er één ding zeker is, dan is het wel dat de functie van het kantoor nooit meer hetzelfde zal zijn.

Uit online-sparringsessies die we hielden in samenwerking met Studio Lars Snellaars en een groot aantal ondernemers en bedrijven kwam naar voren dat Corona een transitie die al in gang was gezet alleen maar verder versnelt. Deze transitie heeft met name betrekking op de manier waarop bedrijven in de toekomst verwachten te werken. Hierbij liggen de ‘waar’ en ‘wanneer’ steeds minder vast en kijkt men meer en meer naar de individuele behoeftes van werknemers.  Daarnaast speelt duurzaamheid een steeds grotere rol en is het essentieel dat de impact op het milieu van organisaties aansluit bij de klimaatdoelstellingen. Kortom: het traditionele kantoor verdwijnt sneller dan we denken.

Daar staat tegenover dat juist de huidige Corona-crisis ook duidelijk heeft gemaakt dat de behoefte van werknemers om collega’s, klanten en business partners structureel te ontmoeten blijft bestaan. Hierbij worden het opdoen van inspiratie en het verkrijgen van nieuwe inzichten en perspectieven als belangrijkste redenen genoemd. Juist om deze behoefte te ondersteunen slaan BouwHeeren en studio Lars Snellaars de handen ineen. Hierbij ondersteunen en begeleiden we bedrijven en ondernemers op basis van een uitgebreide audit bij de transitie van kantoor naar inspirerende ontmoetingsplaats die zowel werknemers als (potentiële) klanten energie geeft.

Wij geloven in deze aanpak en daarom bieden wij de eerste tien bedrijven of ondernemers met een concrete wens in deze richting een gratis schetsontwerp en technische scan aan!

Interessant? Stuur dan snel een bericht en we nemen spoedig contact met u op.