Loader
About
488
page-template-default,page,page-id-488,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

banner lars  copy

Lars Snellaars is in 2006 afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven. Na stage te hebben gelopen bij architecten bureau Merkx+Girod in Amsterdam begint hij zijn carrière als brand designer bij Wit Design. Mede door zijn ondernemende karakter kiest Lars Snellaars eind 2009 zijn eigen weg. Als creatief ondernemer begint hij een meubellabel en is tevens werkzaam als 3d brand designer voor zijn eigen ontwerpstudio.

“Twijfel is het begin van de wijsheid”

Zonder twijfel geen resultaat. De discussie aangaan en grenzen opzoeken in een project dwingt je tot anders denken. Studio Lars Snellaars ontwerpt met zijn team van specialisten voor interieur- en standbouwers & project- en evenementenbureau’s. Studio Lars Snellaars haar expertise op het gebied van design wordt ingezet om de slagingskans van een project te vergroten. Met een onuitputtelijke dosis creativiteit en betrokkenheid werkt Studio Lars Snellaars aan projecten die zelfs zijn eigen verwachtingen te boven gaan.

Wilt  u ook geïnspireerd worden door Studio Lars Snellaars? Koffie?